top of page

Word vriend
van Horizontoer

PolgaraProductions_048.jpg

Maak gratis genieten van
muziek en cultuur mogelijk

Zonder sponsoren, ‘vrienden van’ en vrijwilligers kan Horizontoer niet bestaan. Al 31 jaar mag Horizontoer rekenen op de steun van een geweldige achterban. Hierdoor kunnen we optredens gratis houden voor publiek. We vinden het namelijk belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt kennis te maken met en te genieten van muziek en cultuur. De organisatie heeft keihard gewerkt aan professionalisering van het festival en een nieuw talentenprogramma. Bekende artiesten vergezellen ons tijdens de toer om jonge talenten te coachen bij hun eigen repertoire.

Naast dat het een unieke ervaring is om de Horizontoer festivalvakantie mee te maken, ondersteun je als festivalganger ook cultuur in Nederland. Álle mensen die meewerken aan dit unieke evenement doen dit op vrijwillige basis omdat zij deze vorm van festival vieren een warm hart toe dragen. Geen grootschalige pleinen met massa’s mensen maar pure liefhebbers van theater en muziek op een meer intiem niveau.

 

In 2024 kan Horizontoer uw steun goed gebruiken. Er zijn verschillende mogelijkheden om Horizontoer te steunen. Als stichting met een Culturele ANBI status, zijn donaties aan Horizontoer zowel voor bedrijf als particulier volledig aftrekbaar bij de Belastingdienst. Zie voor meer info belastingdienst.nl of overleg met uw financieel adviseur.  Klik hier onder op word donateur en vul het formulier in. Wij nemen dan snel contact met u op.

bottom of page