top of page

Horizontoer zoekt artiesten!

Horizontoer is een varend festival waarbij je met klippers van de Bruine Vloot van Waddeneiland naar Waddeneiland vaart.

 

Op de eilanden verzorg je als artiest een of meerdere shows bij horecagelegenheden of op terrassen of gewoon op straat. Horizontoer regelt alle locaties en de benodigde techniek.

De programmeringscommissie van Horizontoer is op zoek naar artiesten. Of het nu voor de komende toer ( 4 tm 9 augustus 2024) òf voor een latere editie is ; talent moet gezien worden en krijgt een podium tijdens Horizontoer. 

Wij zijn op zoek naar muzikanten, bands, straatacts, kleinkunst, comedy waarbij het belangrijk is dat je met jouw act het publiek weet te raken, te overtuigen en te verwonderen. Als artiest vaar je gratis mee met de toer, krijg je eten en drinken en heb je de tijd van je leven! Een greep uit de artiesten die je voor gingen: Janne Schra, Eefje de Visser, Tim Akkerman, Charles de La Marre, Close Act, Michael Shalton, Niek Boes e.v.a.

 

Wil jij je aanmelden met jouw act, vul dan ons onderstaand formulier in. We streven ernaar de aanmelding te verwerken en beantwoorden voor 1 maart 2024. Voor aanvullende vragen en/of informatie kunnen wij bereikt worden via programmering@horizontoer.nl

Acts die een directe betrokkenheid hebben met het waddengebied, duurzaamheid of zich hier speciaal voor de toer in willen verdiepen, moedigen wij extra aan tot aanmelding. 

PolgaraProductions_099.jpg

Artiesten  Inschrijf  Formulier

Horizontoer is een sfeervol festival. Wij zouden dus heel graag van jou/jullie een sfeer impressie hebben. Zet hiernaast een linkje naar een filmpje wat jou/jullie als act omvat.

Zodra je het formulier verzend komt deze bij ons in de mailbox. Het formulier zal voor jullie blanco worden. Wij streven ernaar jullie aanvraag voor 1 maart 2024 te verwerken en beantwoorden.

bottom of page