top of page

Horizontoer 2021

Een terras vol in de zon. Dansen tot in de late uurtjes. Vrienden voor het leven voor een paar dagen. Wakker worden bij de liefste deuntjes. Afkoelen in de zee. Het verschil niet weten tussen de kater en de zeeziekte. Je onderdompelen in nieuw talent. Het zachtjes deinen tijdens diepe gesprekken. Een nieuwe bestemming op de horizon om 6 uur ‘s ochtends. De zee, natuur en niet te vergeten de prachtige eilanden.

Dit had Horizontoer 2020 moeten worden.

 

Lieve Horizontoerders, 

 

Dinsdagavond werd middels de landelijke persconferentie duidelijk dat vanwege de coronacrisis alle evenementen tot 1 september geen doorgang mogen vinden. Dit betekent vanzelfsprekend dat ook Horizontoer, gepland van 24 juli t/m 2 augustus, dit jaar niet door kan gaan.
 

Horizontoer wordt onder voorbehoud uitgesteld tot 30 juli t/m 8 augustus 2021.

 
Ondanks het feit dat wij de noodzaak van de maatregelen begrijpen en de gezondheid van onze festivalgangers, crew, en artiesten het belangrijkst vinden, raakt dit ons en het festival hard. Dit zijn bijzondere tijden en die raken ons allemaal. We willen dan ook alle ticketkopers vragen om te overwegen zich aan te sluiten bij de ‘Bewaar je ticket- geniet later’-regeling waardoor je ticket geldig blijft voor Horizontoer 2021. Hierdoor help je het fundament onder Horizontoer te versterken zodat we volgend jaar alsnog een geweldige editie voor jullie kunnen neerzetten. Mocht je hier toch geen gebruik van willen maken, neem dan contact op via info@horizontoer.nl.
 
Voor alle bevestigde artiesten geldt dat wij jullie graag verwelkomen op de 2021 editie. De programmeur zal later dit jaar contact met jullie opnemen om dit verder te bespreken. Niet bevestigde artiesten roepen we bij deze op om zich vooral weer aan te melden voor volgend jaar. De aanmeldingen gaan weer open vanaf 1 september.
 
Voor nu kijken we met een positieve blik naar de toekomst. Wij geloven dat we met elkaar, veel liefde, veel creativiteit (en anderhalve meter afstand) deze tijd te boven kunnen komen. We kijken er ontzettend naar uit om jullie weer te zien in 2021.
 

Tot die tijd, stay safe and healthy.
 
Tot Horizontoer

 

bottom of page